Kik vagyunk?

Bemutatkozás

Váci úti Tesco

A XIII. kerületi üzletünkben egy igazi fényes ékszer csillog Angyalföld szívében. A szinte páratlan arany, ezüst, drágakő és óra kínálatunkban mindenkorosztály megtalálja a kedvének, ízlésének megfelelő darabokat. Azonban, ha mégis tanácstalan és bizonytalan a döntésben, magasan képzett, udvarias eladóink mindig készek, hogy segítsenek a választásban. A magas szintű kiszolgálást mi sem bizonyítja jobban, mint a hosszú évek óta hűséges törzsvásárlói kör. Bőséges kínálatunkat jól szervezett szolgáltatásaink egészítik ki. Ezek az egyedi ékszer készítés, ékszer javítás és órásmesterünk azonnali munkája, melyek minden esetben a vásárlóink igényeihez igazítjuk.

Régi ékszerei vannak? Nem viseli már őket? Szeretne valami újat? Nálunk eladhatja vagy beszámítathatja már szükségtelenné vált, vagy megunt ékszereit. Kellemes környezet, kivételes kínálat, folyamatos akciók!!! Nézzen be hozzánk!

 

Zalko Ékszer Dunakeszi

Ékszerboltunk 2008 májusában nyitotta meg kapuit. Folyamatos akciókkal és mindig bővülő árukészlettel várjuk kedves régi és új vásárlóinkat, a régi színvonalon, de azóta új helyen. Vállaljuk ékszerek javítását és készítését. Egyedi elképzeléseket is el tudunk készíteni.

  • Törtarany felvásárlás, beszámítás új ékszer vásárlásánál.
  • Karikagyűrűk széles választékban, akár azonnal elvihető készletünkből!
  • Üzletünkben órásmester is dolgozik, aki több évtizedes tapasztalattal, akár antik órák javítását is vállalja!

 

Maglód Auchan

Ékszerdoboz? Nem, hisz több mint150 m3, ahol szinte mindent megtalál!

Arany, ezüst, gyémánt ékszereink bő kínálatával várjuk! Hol? Maglódon, az Auchan üzletsorán. Szakképzett eladóink a hét minden napján szeretettel várják a kedves érdeklődőket.

Boltunkban több ismert óra márka közül választhat, de ha bizonytalan, helyben dolgozó órásmesterünk a döntésben is segíthet. Továbbá azonnali órajavítást is vállal. Törzsvásárlóinkat kedvezményekkel, alkalmanként betérő vásárlóinkat rendszeres akciókkal fogadjuk.

Rendszeresen megújuló kínálatunk között mindenki megtalálja a neki, vagy szeretteinek tetsző ajándékát.
Törtarany felvásárlásra és beszámításra is van lehetőség!
Ötleteit valósítsa meg nálunk! Készíttessen egyedi ékszereket rövid határidővel!
Keresse a Lizy ékszerboltot a szökőkút mellett!