Szolgáltatásaink

Órajavítás

Nem jár pontosan szeretett karórája? Szeretné szülei falióráját megjavíttatni, hogy ismét a lakás hibátlan, ponpás kiegészítője lehessen? Kimerült az elem? Forduljon hozzánk bizalommal! Tapasztalt, kiváló órásmestereink rövid határidővel megjavítja óráját.

Órásmestereink

Auchan Maglód

BECHLER ÁDÁM

 
2016-ban végeztem a Budapesti Kézművesipari Szakképző Iskola órás képzésén.

Szakmámra hobbiként tekintek. Régi órák felújításával is foglalkozom, elsősorban a szovjet, japán és német mechanikus, kezdetleges svájci kvarc és elektromechanikus karórákat kedvelem. Próbálok minden régi órát megmenteni akármennyire rossz állapotúnak is tűnik. Készségesen segítek régi, örökölt, fiókban talált órák típusának, korának, minőségének megállapításában is.

Campona

KÁRPÁTI ZOLTÁN

 
Nevem Kárpáti Zoltán. 1981-ben végeztem az órás tanulmányaimat Budapesten. Azóta művelem a szakmát és mellette szakmailag folyamatosan képezem magam.

Szívesen javítom a régi idők mechanikus óráit, valamint a modern típusú quartz órákat is. Mindegyik javításra váró óra, kihívást jelent számomra. Így igyekszem mindig a gyári állapotot visszaállítani, hogy a kezem alól kikerülő javításokkal a kedves óratulajdonosok maximálisan meg legyenek elégedve.

Mindenkit várok sok szeretettel!

Auchan Dunakeszi

TOÓKOS ABA

 
Toókos Abavagyok, aki a szakma legnagyobbjaitól a Vályi dinasztián keresztül jutottam el a legfontosabb szakmai ismeretek elsajátításához. Így Vályi Ödön és Vályi Huba órásmesterek ismertették meg velem e szakma szépségeit, melyek hozzáértéséből, 1972-ben sikeres vizsgát is tettem. Lenyűgöznek a szépen megtervezett esztétikus felépítésű automata órák, mint például a Certina-k. Így alig várom, hogy egy-egy automata órának karbantartásával, javításával megbízzanak.

  • Továbbá vállalom a legtöbb kvarc óra típus javítását, szerkezetcseréjét, valamint minden típus elem és üvegcseréjét is.
  • Tartok jó minőségű bőr, műbőr és gumi szíjakat is.

Vízálló óráknál nyomáspróba nélkül a megbontott felületek karbantartását is elvégzem. Generál javításokra fél év garanciát vállalok, kivéve a beázás vagy más egyéb nem várt esemény bekövetkeztével összefüggő újbóli meghibásodás esetén. Javítási határidők a munkamennyiség függvénye szerint alakulnak. Panaszos óráikkal forduljanak bizalommal hozzám!